Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Leerlingen aanmelden kan het hele schooljaar door. U kunt ons bellen of gewoon binnenlopen om een afspraak te maken met de directie. U ontvangt een schoolgids en een inschrijfformulier en krijgt een kijkje in de werkwijze van onze school. Tijdens de inloopochtenden die gedurende het jaar zijn kunt u zonder afspraak binnenlopen en de school bekijken. Ook dan kunt u een inschrijfpakketje meenemen. 

Als u besluit om uw kind op de Bienekebolders aan te melden nadat het al op een andere school heeft gezeten, zal de directie de achtergrond van deze stap onderzoeken. In overleg met de directie en/of interne begeleider kijken we of er voldoende mogelijkheden binnen ons onderwijs zijn om de overstap te maken. Wanneer hier inderdaad voldoende grond voor is kijken we hoe deze overgang zo soepel mogelijk kan verlopen. Voor er een afspraak met ons gemaakt wordt, moet de vertrekkende school hiervan op de hoogte zijn.

Voor alle aanmeldingen dient een aanmeldingsformulier ingevuld te worden. Deze zijn op school verkrijgbaar of hier te downloaden.

Aanmeldformulier Word (digitaal in te vullen. Mail het formulier vervolgens naar bienekebolders@bijkinderstad.nl)
Aanmeldformulier PDF (uitprinten en invullen. Lever het formulier ingevuld in op school. )
Uitleg over het aanmeldformulier

In de maanden voordat uw kind vier jaar wordt, mag het kennis komen maken in de groep tijdens de wendagen. U ontvangt hiervoor een uitnodiging van de leerkracht. Er zijn maximaal vijf wendagen (niet aaneengesloten) die in overleg met de leerkracht worden gepland. 
Cookie instellingen