Welkom

‚ÄčBij het onderdeel nieuws plaatsen we allerlei soorten nieuwsberichten. Bekijk dit onderdeel daarom regelmatig.

Nieuws

De Bieneke bouwt verder aan de toekomst
Dit schooljaar bestaat basisschool de Bienekebolders 30 jaar. Hoewel er in de media steeds gesproken wordt over de afbraak van het oude gebouw, is het onderwijs springlevend en beter dan het ooit is geweest. met een goede beoordeling van zowel ouders als inspectie, hebben we een goed basis om ons mooie onderwijs verder uit te bouwen. Daarbij moet een jubileum natuurlijk altijd gevierd worden! Dat gaan we dan ook samen met de kinderen doen. de invulling blijft nog even geheim maar u zult de komende tijd meer van ons horen en zien.
Het is een hele historie, 30 jaar openbaar onderwijs in Moergestel. er zijn veel gelukkige kinderen van onze school gekomen die hun weg hebben gevonden. Zo kom je oud Bieneke kinderen tegen in de Tweede kamer en bekleden veel oud-leerlingen mooie functies in het bedrijfsleven. de afgelopen jaren heeft de Bieneke vooral hele sociale en gelukkige kinderen die sterk in hun schoenen staan afgeleverd aan de maatschappij. Kinderen die weten wat ze willen en dat op een goede manier weten te bereiken. tel daarbij op dat ons rekenonderwijs bij de top van Nederland hoort en we plezier in lezen hoog in het vaandel hebben staan en je hebt een solide basis voor elk kind. 30 jaar Bienekebolders, we gaan er nog heel wat jaren aan vast plakken op onze locatie op de brede school Moergestel. Kom gerust een kijkje nemen om te zien waarom het team zo trots is op ons onderwijs.

 

Ouderbulletin
onder het kopje downloads vindt u alle ouderbulletins van dit schooljaar. Hiermee krijgt u een inkijkje in ons onderwijs.
https://bienekebolders.nl/downloads/info-bulletin-obs-de-bienekebolders

Vriendelijke groet,

Team OBS De Bienekebolders.

Delen: